Praktijk info

Praktijkadres

Hooftlaan 73

9752 GC Haren

Postadres

Sleutelbloem 110

9351 WM Leek

Openingstijden:

• Maandag    8.00 tot 17.00
• Dinsdag   8.00 tot 21.00
• Woensdag    8.30 tot 12.00
• Donderdag   8.00 tot 21.00
• Vrijdag   8.00 tot 17.00

Bereikbaarheid

Tijdens de openingstijden is de praktijk telefonisch bereikbaar.
Het kan voorkomen dat ik tijdens mijn werkzaamheden de telefoon niet op kan nemen. Als u een boodschap of uw telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Tel.  06 83273350 

Email.  info@karindejong.nl

 
Kwaliteit

We zetten ons in voor een betere fysiotherapeutische ondersteuning voor mensen met een beperking door. ( »naar kwaliteit uitleg

 
Vergoeding

Voor veel chronische aandoeningen krijgt u vanaf de 21-ste behandeling vergoeding voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen kunt u vanuit de aanvullende verzekering bekostigen als uw pakket toereikend is. Is dit niet het geval dan sturen we u hiervoor een rekening. Tarieven voor behandelingen.( »naar tarieven)

De praktijk heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Vanaf 2019 niet meer met Zorg en Zekerheid en Caresq.

 
Samenwerken

Wij werken nauw samen in een doelgroepgericht netwerk van ergotherapeuten, logopedisten en andere paramedici, huisartsen, revalidatieartsen, orthopeed, neuroloog, ambulante zorgverleners en gedragsdeskundigen.

 
Privacy

Wij gaan zorgvuldig met de cliëntgegevens om. Voor meer informatie zie de Privacy verklaring (» naar privacy verklaring 2022

)

 
Klachtenregeling

We ga ervan uit dat u tevreden bent over de behandeling en benadering van uw fysiotherapeut. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft.

» klachten formulier

» geschillenformulier formulier 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen deze praktijk, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief, die twee keer per jaar verschijnt.

 
Folders

Tijdens de corona periode hebben we een aantal folders gemaakt met informatie over een onderwerp. Informatie welke we vaak gebruiken bij de voorlichting tijdens de behandelingen.

» folder Praktijk informatie

» folder MS 

» folder Palliatieve zorg 

» folder Spasticiteit

Deze folders kunt u zelf printen. Lukt dit u niet zelf. Dan kunt u altijd uw fysiotherapeut vragen, zij / hij neemt een folder voor u mee.

 
Bel voor een afspraak tel. 06 511 753 76