Corona virus

Karin de Jong, Fysiotherapie bij u thuis in tijden van het Corona virus

De maatregelen die de overheid adviseert in het terugdringen van de Corona epidemie heeft ook invloed op de werkwijze en behandelingen van de cliënten binnen onze praktijk.

Wij hebben een groot deel van de behandelingen aan huis tijdelijk gestopt. Natuurlijk zijn we voor deze cliënten nog telefonisch bereikbaar en houden we in de loop van weken contact.

Een klein aantal cliënten behandelen we nog wel, op uitdrukkelijk verzoek van deze cliënten. Hierbij hanteren we uitgebreide hygiëne maatregelen, we wassen uitgebreid onze handen voor en na de behandeling, met zeep en drogen deze af aan een schone handdoek of keukenrol. We proberen zo  veel mogelijk afstand te houden van mantelzorgers en andere begeleiders en geven geen handen meer. Als een van ons ziek is of zich niet lekker voelt stoppen we met werken en blijven thuis. Dit geldt ook voor als de client zich niet lekker voelt dan worden de behandelingen ook gestopt.

Als behandelaren leven we op het moment een sociaal sober leven en proberen we te voorkomen dat we in aanraking komen met zieke mensen.

Dit betekend dat wij ruimte in onze agenda’s hebben, deze tijd gaan we gebruiken om bijvoorbeeld de informatie van studie dagen en cursussen verder te verwerken. Als u nog een gerichte vraag hebt wat we voor u uit kunnen zoeken hebben we hier nu tijd voor.

In eerste instantie geld dit tot 6 april, hoe het daarna gaat weten we nog niet. We volgen de adviezen van de overheid en de beroepsvereniging hierin.

Hopelijk slaan we met zijn allen ons gezond en wel door deze crisis.

Tolbert 18 maart 2020

Met vriendelijke groet,

Inge de Graaf, 06 10338261

Martine Schreuder , 06 83273350

AnnaMaria Springelkamp, 06 20480802

Karin de Jong, 06 51175376